søndag 8. januar 2012

Harehopp harehopp...

... harehopp


Denne herlige haren har hoppet helt fra Gitte Brandt 
i København til vår stuevegg.
Nå som julen er ryddet bort er det ekstra forfriskende 
med disse spreke fargene. 
Jeg er så glad for at jeg har funnet disse fantastiske bildene, og takker supre 
AC Home på Askøy for god hjelp med bestilling!


Våre to små jenter har begge bursdag i julen. Eldstejenten fyle 5 år rett før jul og minstejenten fylte 2 år nå rett etter jul.
Julen ble pakket bort til bursdag nummer to, og vi pyntet med lilla/grønne farger.

Det ble ganske tomt i stuen etter at julen ble ryddet bort. Merket spesielt at vi definitivt trenger mer belysning i stuen. Skal snuse litt på forskjellige gulvlamper nå fremover. Hvis noen har gode tips blir jeg superglad!
Klem fra Millie-Moi

6 kommentarer:

 1. Hei på deg:o) Du, de er bare så fiiine de bildene! Jeg ønsker meg så veldig, gjerne ett på hvert rom til ungene, ååå - så fine de er!!
  Ang lamper så har jeg nettopp bestemt meg for at jeg skal ha meg en stoor TineK i taket i stuen, håper å få den i hus snart - må bare male taket først= tiltak... Tenker du skulle hatt deg en Jielde lampe på gulvet, ka? De er bare superfine!! For såvidt suoerdyre også, det er no bare typisk det som er fint å være dyrt... Lykke til i jakten:o) Vi skal på vaffelkaffibesøk hos våre felles venner i dag - heldig som vi er:o)

  Ha en fin søndag!

  Klem, Marte

  SvarSlett
 2. Takk for superkoselig bursdagslunsj. Bildene er flotte! Liker de friske fargene. Jeg MÅ ha et bilde til stuen. Lyst på et gigantisk sort hvitt ulvefoto:) Det ser så tomt ut her nå. Vi rydder litt i stuen.. Talte at vi har tre stålamper, tre bordlamper og en taklampe i stuen, men det er likevel for mørkt. Jeg drømmer om Verner Panton Panthella lampe:)
  HAPPY SØNDAG!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Grattis med overstått x 2! Tenker det var dine små jeg så bursdagsbilder av i avisen? Bildene dine er kjempeflotte! Her i huset synes vi det er så deilig når julen pakkes vekk og elsker at det ser litt nakent ut en stund - men det går vel ikke langt ut i januar før det dukker opp litt stash her og der... Til punktbelysning elsker jeg best-lite sine, og da særlig den hvite. Har pendel over stuebordet og leselampen med 2 veggfester over sofaen. De har en flott gulvlampe også. Lykke til i lampejakten! Klem

  SvarSlett
 4. Jeg likte veldig godt de flotte bildene. Takk for deilig bursdagslunsj,koselig å være sammen:)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for gode lampetips :) En liten Jielde kom i hus rett før jul, det er ikke umulig at det kommer flere.. må bare spare litt (masse) først. Panthellalampene er helt nydelige, har snust litt på de også.
  Ulvebilde høres helt fantastisk ut forresten, Fjordlykke! Det må du få tak i!

  Og ja, Birthemor, det var nok småtrollene du så i avisen ja :) Og takk for best-lite-tips, skal sjekke det ut!

  SvarSlett
 6. Men dette klarte dere jo briljant! For en utenforstående virker det som om julen er lurt bort på en delikat måte :) Tulipaner løser de fleste floker!

  SvarSlett