onsdag 26. januar 2011

Utfordring!


Etter utfordring fra fantastiske Fjordlykke, deltar jeg i den nydelige bloggen Åpent hus sin jubileumsfeiring. Bloggen har rundet 100.000 besøkende og har fine premier til de som deltar og vinner.Her er utfordringen:


Jeg oppfordrer deg til å presentere noe som har stor immatriell verdi for deg.
 (altså som har verdi langt ut over hva det koster) og forklare hvorfor. Lenke så til dette lotteri-innlegget, og send utfordringen videre til to andre bloggere. Tidligere innlegg kan også brukes. Husk å sende utfordringen videre til til to.

Jeg er veldig opptatt av at huset vårt og interiøret her skal ha "sjel". Det skal ikke bare inneholde "kjøpeting", men også unike personlige ting som har stor immatriell verdi for oss. 

Da jeg tenkte gjennom hva jeg skulle presentere her kom jeg på disse "minneboksene" til jentene. Det ser umiddelbart ut som to enkle prinsessebokser, men de inneholder små skatter.
Vi har hatt navnefest for begge jentene da de var ca 1/2 år. Vi inviterte hele storfamilien begge gangene. Det er fantastisk å ha anledning til å ha hele familien rundt seg på sånne store dager.
Vi hadde kjøpt inn rosa kartong som vi klippet opp til postkort-størrelse, og så oppfordret vi alle gjestene til skrive hilsener til jentene og putte dem i prinsesseboksen. Hilsener som vi tar vare på til jentene er så store at de kan lese dem og ha glede av noen gode og spesielle ord på veien.

Her er alt fra dikt og små gode ord, til lange hilsenere og konkrete råd for fremtiden.
Alle hilsenene er særegne og fra hver og en av gjestene som var tilstede.

Fine bursdagskort og lignende har i ettertid også funnet veien opp i boksene.
Disse boksene har stor immatriell verdi for oss.

Jeg sender utfordringen videre til to av mine favorittblogger: Misarella og FruU

5 kommentarer:

 1. Så gøy med utfordring fra deg:)
  Jeg skal nok ta den,må bare tenke litt først;)
  Men for en god ide med de minneboksene! Den stjeler jeg gjerne;))

  Koser meg med bloggen din, jeg:))
  Klem, Marte

  SvarSlett
 2. Dere er så flinke til å finne på slike ting!
  Skjønne bokser med verdifullt innhold.
  Så koselig for jentene å ha!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Takk for utfordring. Går i tenkeboksen nå, så får vi se hva det ender med. Jeg har faktisk ikke blitt oppdatert på bloggen din, selv om jeg er følger...... Derfor jeg trodde du hadde "lagt ned". Men det ser jeg jo at du ikke har. Så gøy.

  SvarSlett
 4. God kveld:)
  Jeg har en award til deg på bloggen min, og utfordringen er veldig frivillig der også:))
  Får ikke somlet meg til å gjøre noe med den til åpent hus, tror mine mest immatrielle ting ligger nedpakket sammen med julepynten på loftet, kom fram til det etter å ha grublet litt på saken;)

  Ønsker dere en fin helg!

  SvarSlett
 5. Å så gøy, tusen takk! Har vært i København noen dager, så har hatt litt bloggefri - så derfor så jeg ikke dette før nå :)) Nå skal jeg kose meg med utfordingen din :) Nydelig helg til dere :)

  SvarSlett