søndag 26. august 2012

Sommerens herligheter på vinterlagring


En bringebærdrøm med smak av sommer er lagret for vinteren.
De myke frodige bringebærene skal nemlig bli til en 
varmende og lun likør som skal nytes foran peisen
en knistrende kald vinterkveld.Dette er noe vi har drømt en stund om å få til, og nå står endelig
bringebærene og godgjør seg sammen med god børst.
Til jul skal likøren helles over i små flasker.
Kanskje det blir noen likørjulegaver?Bringebær er favoritten her i huset, og vi har også rørt syltetøy.
Frysen er fylt til randen med små bokser rørte bær.
Godt å ta frem til vinterens søndagsfrokoster.


Min favorittmarkblomst - blåklokke
Så vakre!!
Fremdeles mulig å finne i nå i slutten av august!

Klem fra Millie-Moi

7 kommentarer:

 1. Hei du!! Mmmm, dette kan vi like! Ingenting er som å hente opp bær fra frys på vinterstid!! Vi spiser opp etterhvert her for tiden;D .....hm..har ikke meld meg på den bloggfrokosten, men visst du skal skal kanskje jeg også? Føler jeg har falt litt av lasset på den fronten.. Er det du og musmei som skal? Og Fjordlykke kanskje? Hadde vært gøy da:) skal tenke raskt! Ha en fin kveld! Klem:)

  SvarSlett
 2. Føler jeg har falt litt av det lasset jeg også, men det er gøy og inspirerende å være med likevel :) Hadde vært så kjekt om du ble med! Jeg håper på at Fjordlykke og MusMei blir med også :) skal sjekke litt. Klem så lenge :)

  SvarSlett
 3. Mmm deilige bringebær! Favoritt her også! Vinteren blir fin:)Skjønne blåklokker! Så dumt med hundeutstilling/messekrasj:( Typisk at de viktige tingene skal skje samme helg. Hadde jo så lyst til å bli med på bloggefrokost..

  Klem:)

  SvarSlett
 4. Så deilig med bringebær likør,hadde vært deilig å få smake litt:)Laget en litt annen varient ett år lagvis blåbær.bringebær,solbær, rips, kjempegod likør,men sterk:)Har og lager av kirsebær,men nå er det treet hugget ned.Her er fryseboksen fylt til randen av frysetøy,for en som ikke kan spise sukker,er det godt å kunne ta frem egenlaget frysetøy.Klem

  SvarSlett
 5. Ah! Hjemmelaget bringebærlikør hørtes godt ut! Håper bare du er flinkere enn meg til å følge opp prosjektet... Prøvde meg nemlig på en mango & koriander likør tidligere i år. Den havnet rett i vasken§!!

  Takk for perfekt innsats i gavedrysset! Det lønnet seg :)
  Sjekk ut dagens innlegg.

  God helg,
  B★

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt fantastisk!! Tusen tusen takk :) Har skrevet takketale på bloggen din, og sender deg nu straks min e-postadressen!
   Klem fra MillieMoi

   Slett
 6. You don't call French comics "comics prada handbags" -- they're la bande dessinee. Likewise Avatar isn't anime; it's a US cartoon that borrows heavily from Japanese styling, part of the criss-cross rolex replica of culture (especially in moving pictures) that has been occuring for years.

  SvarSlett