søndag 19. februar 2012

Fastelaven & Mugtail

Her har vi virkelig feiret fastelaven i dag.
Kvistene har fått pynte seg med fargerike fjær, 
og vi har kost oss med fastelavensboller.


Masse fastelavensboller!
 Bakte dobbel porsjon for sikkerhetsskyld, og det ble nok.
Mer enn nok egentlig.
Men veldig koselig å kunne sende en pose boller med gjestene når de skulle gå.

Og så må jeg bare vise disse søte Mugtail-koppene, eller
det vil si jeg bruker dem egentlig til telys.
Søte, sant?
Var så utrolig heldig å få Mugtail i morsdagsgave forrige helg.


Håper dere har hatt en nydelig fastelavenssøndag!
Klem fra Millie-Moi


6 kommentarer:

 1. Å herlige søte kopper, og deilige boller! Synes du har nye pipfat også! Tenkte på fastelaven hos mormor jeg også i dag!
  Savner det:) Alle de forskjellige bollene, lyden fra kjøkkenet av krem som vispes. Mormor som roper og ler, noen må røre i kakaoen. Ding-dong på døren og fra klokken i stuen. Stor klem!

  SvarSlett
 2. Skikkelig fastelavensstemning hos deg! Her ble det ikke ris i år, litt skuffende faktisk! Men boller ble det så klart;o) Ser du har dreisen på gjærbaksten;) De ser nydelige ut!!

  Ha en fin uke!!

  Klem,Marte

  SvarSlett
 3. Ser helt herlig ut! Her ble det dessverre ingen fastelavnsboller i dag, men med bursdagsfeiringene vi har hatt i det siste ble det vel mer enn full dose sukker på oss uansett ;) Ha en super ukestart! Klemmer

  SvarSlett
 4. Ahhh. De så gode ut! Men skulle gjerne likt å sett hvordan de pose-kjørte bollene så ut når de ble pakket opp etter hjemreisen..? :) Krem har det med å være litt uvøren med tanke på transport.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha nå ser jeg levende for meg hvordan boller MED krem ville danset rundt i posen og laget herlig kladdefastelavensboller :)

   Slett
 5. Så nydelige boller. Her ble det ikke tid. Dårlig prioritering. Mugtailene står høyt på ønskelisten her, også som telysholdere i storevinduet i stua. Får se hva det blir til.Fortsatt god uke. Klem G

  SvarSlett